Altid faste og gennemsigtige priser

Hos os er gode gamle forretningsprincipper i højsædet, og vi taler et sprog du kan forstå. Du får altid en fast pris inden opstart, samt dokumenterede resultater i den anden ende. Hos Glad Creative sikrer vi dig som kunde, at du altid får den rigtige pris. Vores ydelser er baseret på tilvalgsmuligheder, såkaldte moduler, og derfor kan du lynhurtigt danne dig et overblik over prisen for en given opgave.

Design og udvikling på timebasis

Vi arbejder med fast timepris på alle vores opgaver.

Webdesign – design og opsætning af hjemmeside i CMS

Vi har en række komplette løsninger som vi kan levere, hvis du ønsker et professionelt setup med unikt design. I hjemmesideløsningen får du komplet opgave, hvor du overlader design og udvikling til os, så du kan koncetrere dig om det du er god til og styre din forretning. Prisen for design og opsætning af en effektiv og professionel hjemmeside med et tilhørende CMS system starter fra kun 12.500,-

Webshop – design og opsætning af webshop

Vores webshop løsning er baseret på DanDomain webshop system. Her får du en brugervenlig og solid webshop, som er sikker og gearet til fremtidige udvidelser. Vi leverer et komplet design med implementering af denne, så du ikke behøver at rode med det selv. Vores design og opsætning af webshop tilbyder vi til priser fra 18.900,-
Se flere priser under webshop løsninger og pakker

SEO Google – effektiv søgemaskineoptimering

Vi arbejder med resultatorienteret søgemaskineoptimering, så du får den bedste placering der hvor folk kan finde dig, nemlig på Google.

Prisen for søgemaskineoptimering afhænger meget af omfanget af din hjemmeside eller webshop, men vi kan ud fra vores erfaringer se at en gennemsnits hjemmeside/webshop kan optimeres fra 5.900,- kr. for at nå mærkbare forbedringer.