Tre stærke tilbud
til erhvervsdrivende i Kalundborg

Firma hjemmeside tilbud til virksomheder i Kalundborg

 

Den rigtige løsning til din firma hjemmeside

Alle vores løsninger er 100% uden nogen form for binding. Du ejer webløsningen 100% selv og kan frit vælge hvor din hjemmeside skal hostes osv., men vi hjælper gerne og yder rådgivning.

Hos Glad Creative har vi flere års erfaring med udarbejdelse af firma hjemmesider til både store og små virksomheder. Vi bruger som oftest CMS løsningen baseret på WordPress, som vi har specialiseret os indenfor, både når det gælder specialudvikling og søgemaskineoptimering.

Lokal samarbejdspartner – kig forbi når det passer dig

Med et samarbejde med Glad Creative vil du få en lokal samarbejdspartner i Kalundborg. Vi er virksomhedens partner fra start til slut. Vi er med i den indledende fase hvor vi ser på løsningsmuligheder, vi planlægger en SEO-strategi (SEO=søgemaskineoptimering) fra start, så virksomheden ikke senere hen skal lave om på centrale dele af den nye hjemmeside og vi sørger for hele den tekniske opsætning, samt efterfølgende undervisning. Dermed kan vi klæde jer ordentligt på, så I som virksomhed selv kan opdatere siden og arbejde med søgemaskineoptimering løbende.

Vi betragter os ikke som en web-leverandør men derimod en webpartner som er med til løbende at give ekstra værdi til dig som kunde, f.eks. i forbindelse med opfølgende kurser i søgemaskineoptimering, så virksomhedens medarbejdere selv kan arbejde med synlighed på nettet.

Har du tilgengæld lyst til at slippe for besværet med selv at opdatere siden, så kan vi også tilbyde en skræddersyet løsning der imødekommer jeres virksomheds behov, og dermed at budget og udvikling hænger nøje sammen.

Tøv ikke – kontakt os nu for en uforpligtende snak om din opgave