Webshop der sælger – effektivt design og optimering

Vi har et forretningsorienteret fokus på at optimere og udvikle et e-handelsdesign. Det handler for os om, at designet til enhver tid skal skabe maksimal værdi for vores kunder og skabe de bedste købeoplevelser for deres besøgende. Vi har kreativ sans, konceptuelt stærk viden, og ved hvad der skal til, for at kunderne opdager butikken, finder den attraktiv, køber ind igen og igen og anbefaler den til andre.

DanDomain Webshop
Vi har specialiseret os i design og tilpasning af DanDomain WebShop og vi kan levere en e-handelsløsning, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Hos os får du en shopløsning, der sælger. Vi sikrer den røde tråd i dit koncept, brugervenlighed og troværdig præsentation af sikker handel på nettet i et af de mest fleksible og driftsikre webshop systemer.

Med DanDomain Webshop, kan du sælge dine produkter via internettet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. DanDomain WebShop er udviklet, så det er nemt at vedligeholde en internetbutik. Læs mere om webshoppen på DanDomains egen hjemmeside.

Webshop med professionelt design der sælger

Designet er altid i højsædet. Hvert design laves unikt ud fra kundens ønsker og behov, og målrettes webshoppens målgruppe(r). Designet skal være med til at give kunden en god købsoplevelse og øge brugervenligheden ved handel.

Webshop med teknikken i orden

En korrekt opsat webshop, der kan benyttes på forskellige enheder, samt øger din eksponering i søgemaskinerne – husk på hvor vigtigt det er, at blive fundet på Google blandt de første resultater! Vi anbefaler et system som er forhåndsgodkendt af e-handels fonden, nemt at vedligeholde og sikkert.

Webshop med administration og CMS – Nemt ret-selv-system

Når webshoppen er i luften, kan det være fristende at sige ”punktum slut – det var så det”. Men det er faktisk de færreste, der kan tillade sig det. Med et robust webshop system, kan du uden de store computerfærdigheder selv vedligeholde din webshop og styre alle processerne fra et sted.

Fordele ved DanDomain webshop

For blot 497,- kr. pr. måned for leje af WebShop, Betalingssystem og Avanceret Designermodul, er du kørende på et af markedets bedste, mest fleksible og brugervenlige shopsystemer. 
DanDomain WebShop er som udgangspunkt opbygget omkring en række standardskabeloner. Med vores ekspertise, kan vi bryde rammerne og give din WebShop et professionelt og unikt design.
Søgemaskinevenlig opbygning sikrer, at shoppen indekseres optimalt af Google og lignende tjenester. Uden tilkøb af ekstra moduler.
DanDomain WebShop opdateres konstant med nye funktioner og ikke blot få gange om året! Med DanDomain WebShop får du en platform der udvikler sig sammen med din forretning. 
Professionel og gratis support både via telefon og mail, som du ikke skal vente dage på at få fat i, og som altid tager din henvendelse alvorligt! 

 

Vil du gerne igang med en professionel webshop?

Har du en eksisterende shop der ikke yder nok, eller har du et ønske om at starte en helt ny webshop, så er vi parate til en dialog omkring mulighederne.

Det får du med en GLAD webshop

  • Professionel webshop – Design og teknik efter alle kunstens regler
  • Online administration – Nemt at redigere, opdatere og vedligeholde webshoppen
  • Ubegrænset antal produkter – Opret så mange produkter du har behov for
  • Søgemaskinevenlig – Opnå endu bedre synlighed på søgemaskiner som Google
  • Modulbaseret system – Udvid din webshop i takt med nye behov
  • Ingen teknisk indsigt påkrævet – Kør på et system der konstant vedligeholdes
  • Fast pris på opgaven – Fast pris fra start på design og opsætning

Tag kontakt til os, og lad os sammen vurdere dine behov og ønsker.