Ny hjemmeside?

Vi kan hjælpe dig med nyt design af hjemmeside eller et redesign af din eksisterende løsning, ud fra en analyse af din målgruppe og hjemmesidens brugervenlighed.

Med brugervenlighed i højsædet, leverer vi hjemmesider, der er lette at navigere på, funktionelle og inspirerende at se på. Vi arbejder strategisk og forretningsmæssigt med vores kunders websites.

Sammen med vores kunder stiller vi krav til websitet – det skal først og fremmest være effektivt, og tage udgangspunkt i jeres forretning. For at tale om effektivitet skal vi definere et formål med websitet og opstille relevante målsætninger, der tør bevæge sig forbi ofte intetsigende besøgstal og højtsvævende almindeligheder. En korrekt opsat hjemmeside, der kan benyttes på forskellige enheder, samt øger din eksponering i søgemaskinerne – husk på hvor vigtigt det er, at blive fundet på Google blandt de første resultater! Vi arbejder med anerkendte og veludviklede systemer.

Professionelt design til din nye hjemmeside

Designet er altid i højsædet, og der er ikke tale om masseproducerede løsninger. Hvert design laves unikt ud fra kundens ønsker og behov, og målrettes hjemmesidens målgruppe(r).

Hjemmeside med CMS – Nemt at holde opdateret

WordPress CMS
Når hjemmesiden er i luften, kan det være fristende at sige ”punktum slut – det var så det”. Men det er faktisk de færreste, der kan tillade sig det. Vil du til stadighed tiltrække besøgende på din hjemmeside er vedligeholdelse og opdateringer vigtigt. For at få en hjemmeside der er effektiv, skal der arbejdes med den og hele tiden følge udviklingen og din målgruppes tendenser online. Med et robust CMS system, kan du uden de store computerfærdigheder selv vedligeholde din hjemmeside. Det er en optimal løsning for de fleste kunder, men der skal altid gøres et par overvejelser, som f.eks. har du tiden til det eller vil du overlade det til nogle som virkelig er eksperter, mens du koncentrerer dig om din forretning og det du er god til. Vi stiller skarpt på jeres behov.

Det får du med en GLAD hjemmeside

  • Professionelt website – Design og teknik efter alle kunstens regler.
  • Online administration – Til nemt at redigere, opdatere og vedligeholde din hjemmeside.
  • Avanceret statistik – Google Analytics integreres i CMS systemet.
  • Ubegrænset antal sider – Opret så mange sider du har lyst til.
  • Søgemaskinevenligt – Opnå endu bedre synlighed på søgemaskiner som Google.
  • Modulbaseret system – Udvid din side i takt med nye behov.
  • 100% ejerskab – Du ejer alt hvad der bliver lavet til din CMS hjemmeside.
  • Fast pris på opgaven – Fast pris fra start uden nødvendig binding og abonnement.

Vi kan øge effektiviteten på din hjemmeside

Kontakt os for en snak om din opgave, og lad os sammen finde den bedste løsning.