Sociale medier – Din virksomhed på Facebook

Facebook
Tusindvis af danske virksomheder overvejer, hvad det præcis er, at Facebook kan bruges til i deres virksomhed. Nogle er ved at oprette en Facebook side, andre har gjort det, men er ikke helt sikre på, hvad effekten er, og hvordan Facebook siden i det hele taget håndteres bedst muligt. Den usikkerhed kan vi hjælpe med at få afklaret og få lagt en strategi for din virksomhed.

Hos Glad Creative har vi specialiseret os i markedsføring gennem sociale medier. På baggrund af strategiske overvejelser omkring budskab og målgruppe, kan vi rette annonceringen meget præcist.

De sociale medier er også gode kanaler til at opbygge et bedre varemærkekendskab og på samme tid have en løbende dialog med din målgruppe om dine produkter.

I princippet kan alle oprette sig i de sociale netværk og skabe en social platform. Det kræver blot et par enkelte klik.

Facebook annoncering – Det geniale værktøj

Facebook tilbyder den mest målrettede annoncering for din virksomhed. Annoncer på Facebook rettes mod specifikke målgrupper ved at segmentere på: geografisk område, alder, køn, søgeord, uddannelse, arbejdsplads, civil status, samt rigtig mange andre parametre, som kan være afgørende for, at din kampagne bliver den helt store succes – uden at koste en hel masse penge. Vi kan altså bruge Facebook brugeres oplysninger til at målrette din virksomheds tilbud, produkter eller services, til kun dem der er i din målgruppe eller geografiske område.

Udfordringen er imidlertid at finde:

  • De rette succeskriterier
  • Et fornuftigt formål
  • En troværdig og sigende kontekst
  • En kommunikation, der er afstemt til brugerne og deres behov
  • En strategi for tilstedeværelse – også fremadrettet

Succes på Facebook – Offentliggør interessant og relevant indhold regelmæssigt

Netop dette har vi specialiseret os i, og vi har efterhånden hjulpet flere virksomheder til en synlig tilstedeværelse på de sociale medier med succes.

En kedelig Facebook side kommer ikke virksomheden til gode. Selvfølgelig er det bedre end slet ingen tilstedeværelse på Facebook, men hvorfor ikke gøre en lille ekstra indsats for at skabe et interessant og involverende indhold? Ved regelmæssigt at opdatere siden med relevant indhold, vil sidens “fans” med større sandsynlighed vende tilbage til din side med jævne mellemrum. Brugere,
der vender tilbage jævnligt er mere tilbøjelige til at blive betalende kunder.

Udvikling af unikke faner

Vi har mulighed for at udvikle egne unikke faner på jeres virksomheds Facebook side, som kan laves med design og funktionalitet præcis efter jeres behov. Udnyt muligheden for at præsentere din virksomhed, opskrive til nyhedsmail eller noget helt tredje – mulighederne er uendelige.

Det får du bl.a. med GLAD Facebook

  • Facebook strategi – Bliv klædt på til at udnytte Facebooks enorme potentiale
  • Professionel Facebook side – Design og opsætning af virksomhedens profilside
  • Facebook annoncering – Vi finjusterer din annoncekampagne til at yde det bedste
  • Sammenkobling – Vi kan forbinde dit website med Facebook

Hvis du overvejer at arbejde med en social strategi som en del af din marketing, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi vil hjælpe jer med at finde frem til, hvordan den rette vej kan se ud for jer.

Som med al anden markedsføring er en strategi en uvurderlig investering, og netop en strategi for sociale medier er noget vi kan hjælpe dig med hos Glad Creative.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere vedr. en social strategi for din virksomhed.