SEO Google – Søgemaskineoptimering giver topplacering i Google

SEO Google – Søgemaskineoptimering er kort fortalt kunsten at få en hjemmeside eller webshop til at opnå topplaceringer i søgemaskinernes søgeresultater. Altså at blive vist før alle andre – jo højere oppe du er, desto flere besøg og potenitelle kunder får du.

Vi tjekker alle lige Google før vi køber noget. Det kan være at vi ønsker, at sammenligne priser, finde den rigtige model, finde ud af hvem der tilbyder varen osv. – og det i øvrigt uanset om vi har tænkt os at handle online eller ej. Du kender sikkert også godt fra dig selv, at du sjældent kigger ret meget videre end side 1 – måske side 2. Alle søgeresultater herefter eksisterer ikke i praksis – du har formentlig allerede fundet det svar du søgte eller foretager ny søgning.

Søgemaskineoptimering kaldes i de daglige for SEO, der er en forkortelse for det engelske “Search Engine Optimization“.

Søgemaskineoptimering fokuserer udelukkende på gode placeringer i søgemaskinernes organiske resultater. De organiske resultater er søgemaskinernes “originale søgeresultater”, som ikke må forveksles med de resultater, der er betalte annoncer og som ikke har nogen effekt af søgemaskineoptimering.

I forhold til Google optimerer man altså for at opnå topplaceringer i søgeresultaterne (i venstre side af skærmen) – i højre side finder du de såkaldte Adwords, som er annoncer, man betaler Google for.

Effektiv søgemaskineoptimering handler om målretning

Vi kan hjælpe med at optimere på de rigtige søgeudtryk. Alt for ofte laver man hurtigt selv en liste med relevante søgeudtryk til søgeoptimeringen. Men hvem er målgruppen? Og hvad søger de på? Sjældent det samme som vi går og tror!

SEO – en kombination af tekniske og praktiske tiltag

Optimeringen handler om de tekniske og praktiske tiltag vi foretager os på selve website (onsite optimering) og uden for selve websitet (offsite optimering). Alt for ofte tilbyder såkaldte ekspertvirksomheder at optimere sider bag ved det rigtige website som de selv sætter op. Det er desværre penge ud af vinduet.

SEO Google / søgemaskineoptimering

Mere end 90 % af alle søgninger på nettet i Danmark foretages via Google. Derfor er Google selvsagt den vigtigste kilde til at opnå succes med sin hjemmeside og/eller webshop.

Derfor tager vores arbejde med SEO også udgangspunkt i at forbedre din placering i Google.

Vi er eksperter i SEO af DanDomain Webshop og kan lave søgemaskineoptimering som giver din webshop topplacering, så du opnår bedre eksponering i forhold til dine konkurrenter.

Konvertering af trafikken på websitet

I den fysiske verden ville det være tåbeligt at annoncere om udsalg, hvis forretningen er lukket, kasseapparatet ikke virker eller kunderne ikke kan finde de annoncerede varer på hylderne. Sådan er det også med søgeoptimering – hvis websitet ikke er klar til at tage imod, så kan hele arbejdet med at optimere siden være skønne spildte kræfter.

Det får du bl.a. med GLAD SEO – søgemaskineoptimering

  • Målrettet optimering – Vi tager afsæt i din målgruppe og optimerer til den
  • Onsite optimering – Vi finjusterer din side til at være søgemaskinevenlig
  • Konvertering af trafikken – Få de anonyme besøgende til at give sig til kende
  • Kursus i optimering – Bliv klædt på til at varetage opgaven på sigt
  • Fast pris på opgaven – Fast pris fra start på optimering af din løsning

Bedre placering i søgeresultaterne

Glad Creative kan hjælpe dig videre med Google SEO / søgemaskineoptimering af din webshop eller hjemmeside. Kontakt os for yderligere info og vurdering af dine muligheder for bedre placering i søgeresultaterne.