Gratis online værktøjer til din hjemmeside og webshop

Der findes mange forskellige gratis online værktøjer der kan hjælpe der kan hjælpe dig med at vedligeholde din hjemmeside og webshop.

De online værktøjer som vi bruger og kan anbefale

Mailchimp – Et stærkt værktøj til at styre dine nyhedsbreve
Mailchimp, få styr på dine nyhedsbreve på din hjemmeside og webshop - Glad Creative

Et stærkt værktøj til at hjælpe dig med at holde styr på dine nyhedsbreve. Der er mange muligheder for at designe nyhedsbrevet, du kan bruge en af Mailchimps skabeloner, eller du kan vælge at designe det helt fra bunden. Vi bruger det selv, når vi skal lave nyhedsbrevs opsætning for vores kunder, så det er bestemt et værktøj der kan anbefales.

Du kan tilmelde dig, og læse mere om Mailchimp her: www.mailchimp.com


Google Insights – Med til at give dig overblikket over din SEO
Google Insights, få styr på din hjemmeside og webshops SEO - Glad Creative

Med Google Insights kan du få overblikket over de bedste søge termer, som vil være relevante for dig. Det giver dig mulighed for, at se de mest brugte søgetermer i din region. Her hos Glad Creative bruger vi selv Google Insights, når vi skal lave en analyse på, hvordan vi kan optimere SEO på en hjemmeside eller webshop.

Du kan selv teste din SEO med Google Insights her: www.google.com


Pixlr – Kraftfuldt gratis billede redigering værktøj
Pixlr, få styr på billederne på din hjemmeside og webshop - Glad Creative

Pixlr er et online billede redigerings værktøj der giver dig mulighed for, at redigere billeder til din hjemmeside og webshop uden, at du skal investere i f.eks. photoshop. Der er mange muligheder for at beskære billeder, og give dem forskellige effekter. Det giver dig også mulighed for, at redigere dine billeder på farten, da der er en app til din mobil, findes både til android og iphone.

Du kan prøve Pixlr her: www.pixlr.com