Visuel identitet med rød tråd

Hos Glad Creative kan vi tilbyde design af nyt logo, komplet nyt grafisk design eller design stil. Mulighederne er mange, og det er super vigtigt for din virksomhed at fremstå rigtigt og symbolisere det der er meningen, så kontakt os for at høre om jeres muligheder.

Vi har gode erfaringer med logo design og fuld visuel identitet med visitkort, brevpapir, fakturapapir, der passer sammen med hjemmeside design og brochure design. En god grafisk identitet giver mulighed for nem opdatering af din virksomheds materiale, og udvikling af nye tiltag i flere medier. Hos Glad Creative får du en kreativ og faglig tilgang til grafisk design, der også har fokus på din forretningsgang.

Vi kan bl.a. tilbyde

Beachflag

Grafisk design - annoncering - Glad Creative

 
Beachflag er en super måde at markedsføre sig på og skabe blikfang. Kan både bruges inde og ude – fås med fod eller spyd.

Salgsmapper

Grafisk design - annoncering - Glad Creative

 
Salgsmapper er et rigtig godt redskab til at få dit budskab ud på en professionel og præsentabel måde.


Blokke

Grafisk design - annoncering - Glad Creative

 
Blokke kan bruges som notesblokke, give away og reklame blikfang. Dine kunder har dine informationer lige ved hånden.


3-fløjet folder

Grafisk design - annoncering - Glad Creative

 
Brochure og foldere er hurtige og billige måder at få information ud om din virksomhed.

Flyer

Grafisk design - annoncering - Glad Creative

 
Flyers er en god og hurtig måde at markedsføre dit budskab. Brug dem fx til messer eller som invitationer.

Kalender

Grafisk design - annoncering - Glad Creative

 
En god start på 2016. Begynd allerede nu at få styr på markedsføringen til 2016 – så er du helt klar.


Grafisk materiale

Logo

Grafisk design - logo - Glad Creative
En virksomheds logo er en central del af virksomhedens Visuelle Identitet, idet logoet er blikfang for identiteten, og repræsenterer de værdier som virksomhedens visuelle identitet skal sende. Det er vigtigt, at dit logo er tidssvarende, og vil appellere til målgruppen.


Hjemmeside

Grafisk design - hjemmeside - Glad Creative
Vi tilbyder design og opretning af din nye hjemmeside. Designet bliver udviklet i samarbejde med dig som kunde. Hvis du allerede har en hjemmeside, så tilbyder vi en gennemgang og giver en oprigtig vurdering af hvor der er muligheder og eventuelle forbedringer.


Webshop

Grafisk design - webshop - Glad Creative
Vi designer din webshop så den ser indbydende, troværdig ud og så den passer lige til din målgruppe. Hvis du allerede har et design fra din hjemmeside, som du gerne vil have videreført, så sørger vi også for at der er en rød tråd mellem dine sider.


Visitkort

Grafisk design - visitkort - Glad Creative
Et visitkort er en vigtig del af din virksomhed, det viser din virksomheds identitet og hvem du er. Derfor er det vigtigt at visitkortet følger din visuelle identitet, så det er tydeligt “hvor” du kommer fra. Med et visitkort fra os er du sikker på at efterlade en professionelt førstehåndsindtryk til dine kunder.


Annoncering

Grafisk design - annoncering - Glad Creative
Har din virksomhed brug for at få et budskab ud til en større kreds? Vi laver flere forskellige former for annoncering. Vi leverer annoncer til både tryk og web. Vi står også gerne for indrykning i medierne, hvis det ønskes. Vælger jeres virksomhed at annoncere, er det vigtigt at være meget konkret i budskab og
design. Det er vigtigt at skære ind til benet og lavet et grafisk design, der vækker opmærksomhed.


Papirlinje

Grafisk design - brevpapir - Glad Creative
Skal du starte ny virksomhed eller er der blot brug for at prøve noget nyt? Vi kan kreere en komplet papirlinje med brevpapir, kuverter, visitkort, fakturaer m.m. Vi har den nødvendige knowhow til at rådgive dig omkring din virksomheds papirlinje. Skal girokort eller indbetalingskort være en del af fakturaen? Hvor mange forskellige størrelser kuverter får du brug for? Skal visitkortene være dobbelte og med QR-koder? Og alle de andre gode spørgsmål, der skal tages stilling til. Papirlinjen er med til at sikre din virksomhed et proffesionelt helhedsindtryk.


Andet grafisk materiale

Grafisk design - grafisk arbejde - Glad Creative
Har den Visuelle Identitet allerede taget form ved hjemmeside, webshop, visitkort, brochure m.v. så har vi god erfaring med at videreføre det grafiske design videre til andet materiale som brevpapir, annoncering m.v. Vi laver også meget andet grafisk materiale, så har du nogle specielle behov, er der gode chancer for, at vi også kan hjælpe dig.